Roelof Tichelaar en Johan Lammers staan op 28 juni ook op de Midzomerfair

Roelof Tichelaar en Johan Lammers staan op 28 juni a.s. ook op de Midzomerfair

Op zaterdag 28 juni wordt in gebouw “De Nije Warf”, Foarwei 31-a te Wouterswoude (Frl.) van 10-17 uur de spirituele midzomerfair gehouden. Bij deze manifestatie zijn ruim 40 standhouders present, 14 alternatieve therapeuten en enkele bekende sprekers. Ook worden er in en rondom het gebouw workshops gegeven. Voor bezoekers zijn twee parkeerterreinen beschikbaar. Zie voor meer info over deze dag het nieuwsitem daarover op deze site.

Voor mensen die de lezingen van stichting Nieuwe Openbaring hebben gevolgd, is er goed nieuws. Op die manifestatie zijn nl. ook Roelof Tichelaar en Johan Lammers te vinden.

Roelof Tichelaar was jarenlang spreker tijdens de avonden in Drachten en Heerenveen. Hij heeft diverse boeken over christelijke thema's gepresenteerd – o.a. over weerbaarheid en exorcisme – en geeft regelmatig lezingen. Zijn website kun je vinden op www.roeloftichelaar.nl

Johan Lammers is o¬≠nder Lorberlezers bekend als de man die al jarenlang zonnegeneesmiddelen presenteert en verkoopt. Wil je meer weten over deze middelen? Surf dan naar http://www.heliopathie-jl.nl/ Daarnaast verkoopt Johan op 28 juni ook Lorberboeken in Wouterswoude.  

Roelof Tichelaar is samen met zijn broer Jan aanwezig tijdens de Midzomerfair in Wouterswoude. Je vindt zijn stand in de grote sportzaal achterin het gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controlesom *